ПИШЕТЕ НИ

За нас и нашата мисия

Преди всичко с грижа към природата

За да запазим въздуха по-чист, ние ползваме всички най-съвремени технологии за екологично преработване на леките и тежки метални отпадъци като следим стриктно нивата на Въглеродния двуокис.

Ние работим с най-модерните рециклиращи съоръжения, посредством които успяваме да постигнем повторната употреба на рециклираното желязо и прилежащите към комплекта на автомобила отпадъци, опазвайки най-отговорно околната среда.

Грижата за чистота на града не трябва да бъде такава само за един ден или седмица. Това е персонална отговорност на всеки един от нас. Ние живеем в града – плащаме данъци и такси тук. Имаме право да изискваме от Общината да прави всичко по силите си, за да живеем в екологична чистота и красива околна среда.

Как процедираме?

Нашата компания е основана през 2017 година и целта ни е да рециклираме екологично автомобилите, които са излезли от употреба.

Нашата Работа

img-icon-01
100 %
ЕКОЛОГИЧНО
img-icon-02
100 %
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
img-icon-03
269
РЕЦИКЛИРАНИ КОЛИ
img-icon-04
234
СДЕЛКИ

Kolizascrap.com е едноличен търговец, който специализира в изкупуването и отстраняването на негодни за ползване или стари коли от улиците на големите български градове. При телефонно обаждане нашите екипи ще се озоват на представен от вас адрес до 30 мин и ще оцени, плати заи премахне вашата кола от мястото, като така ви спестява много грижи и занимавки.

Кои сме ние и какво вършим

Макар и да оперираме от 2017-та година, нашият малък екип бързо се ориентира и започна да доминира пазара на колите за вторични суровини. Първоначално регистрирани в София, ние успяхме, само за 4 години, да разширим своята дейност до много други български градове като Перник, Монтана и Дупница.

Нашата дейност ни ориентира към запазване на околната среда чрез възможно най-ефикасно рециклиране на всякакви материали намиращи се по коли предадени на нас от клиенти. Това се извършва в землището на нашата база с общ размер 900 декара, където високотехнологични инсталации премахват всичко по вашата кола, докато остане само скелетът ѝ.

Защо сме най-търсените от 2017-та

Причината да сме най-търсената услуга за коли за скрап, е съвсем проста – предлагаме най-добрите цени за единична бройка кола и пристигаме до адрес до 30 минути след вашето обаждане. Причината да предоставяме най-добрите условия, е че благодарение на високотехнологичните ни инсталации успяваме да преработим до 85% от всяка кола.

Суровините от всеки автомобил подпомагат българската индустрия като значително намаляват зависимостта от внасяне на суровини от чужди страни. Това отделно намалява вредните емисии в околната среда с над 40%, тъй като не се изисква толкова транспортна дейност.

Друга причина хиляди хора да се предпочели нашите услуги, е че редовно участваме в кампании като „почисти София”, по време на които предлагаме още по-добри цени за всяка предадена кола, която не е в движение.

Бързата ни работа, скоростното ни отзоваване при обаждане и учтивите ни екипи, са една малка част от това, което ви очаква, когато изберете KoliZaScrap.com

Какво ни различава от останалите

Това, което различава нашата дейност от тази на останалите, е че реално се грижим за околната среда със всяка стъпка. През 2017-та инвестирахме над 2.3 милиона в създаването на най-модерната обработвателна инсталация за черни и цветни метали, с която сме на път да затворим цикъла на рециклиране.

За всяка предадена от вас кола, ние успяваме да спестим на природата над 5 тона въглероден диоксид всеки месец, което не е никак малко. Освен това даваме алтернатива на всеки човек със стара кола и един справедлив и честен начин за премахване на опасни коли от движение.

Къде се намираме

Нашата база се намира на ул. Капитан Любен Кондаков 1А, което е комуникативно и доста достъпно място до всяка друга точка на столицата или околните градове. Ако се намирате в Дупница, Перник или Монтана ще се свържете с някои от нашите доверени партньори, които ще се отзоват до ваш адрес в тези градове до 30 минути след вашето обаждане.

Разполагате със старо МПС?

Ако искате да се отървете от вашия стар автомобил, просто се свържете с нашите екипи.

Пишете Ни