ПИШЕТЕ НИ

Контакти

Свържете се с нас

За да определим цената на вашия автомобил, имаме нужда от следната информация – Марка на автомобила, година на производството, моделът, тип на двигателя – дизел или бензин, както и местонахождението му.

  Офис

  Адрес
  ул. Капитан Любен Кондаков 1
  гр. София
  Телефон 24/7
  Работно време
  24 часа
  7 дни в седмицата

  Връзката между един клиент и неговата услуга за скрапване на кола е особено важна. Затова ние от KoliZaScrap.com създадохме няколко канала на комуникация, които всеки един от вас може да ползва.

  Те са налични 24/7 и с тях получавате мигновена информация за всичко от цените, на които изкупуваме коли за скрап, до това, кога вашата кола ще бъде иззета от оказаното от вас място.

  Как да се свържете с нас

  Единият от начините да се свържете с нас, е чрез телефонно обаждане на 0882 500 568 на цената на един градски разговор. Можете също така да използвате електронна поща като ни пишете на office@kolizascrap.com и ни сложите като получател, като е добре в електронното писмо подробно да опишете казуса и информацията, която искате да получите от нас.

  Разполагаме също така с Инстаграм, Facebook и Twitter, където не само можете да се свържете с нас, но и да научите повече за нашите услуги и евентуални кампании за събиране на коли. По време на тези кампании, когато те са налични, цената на изкупуване е преференциална за клиентите – тоест можете да получите повече за вашата кола от пазарната ѝ цена.