ПИШЕТЕ НИ

Блог

В нашия блог ще намерите интересни статии на тема “изкупуване на коли за скрап“. Информацията тук ще ви помогне да разберете процеса по изкупуване на автомобили, техното рециклиране, какви документи са ви необходими и т.нБлагодарение на нашите препоръки ще можете да вземете своето информирано решение при предаване на вашия непотребен вече автомобил.
 • reciklirane na kola cena

  Рециклиране на колата – как да получите най-добрата цена

  Всяка кола има своята начална стойност. Дори да е закупена 20 години след като е излязла от завода, тя има по-голяма стойност отколкото си мислите – затова днес от KoliZaScrap.bg ще ви споделим няколко начина, с които можете да си изкарате повече пари при предаване на кола за скрап.

  Продължи четенето
 • ryjdyasala kola za skrap

  Дължите ли данъци за автомобил предаден за скрап

  Един от най-глождещите въпрос при поддръжката на един автомобил са данъците, които трябва да се плащат всяка година. Нормално е да се чудите дали дължите данъци за автомобил, който е предаден за скрап, затова днес от KoliZaScrap.com ще Ви обясним малко повече за процесът по отписване на автомобил.

  Продължи четенето
 • reciklirane na koli

  Какъв е процесът по рециклиране на автомобили

  За много от нашите текущи или бъдещи клиенти, темата за рециклиране на един автомобил представлява интерес. С цел да Ви образоваме, ние от KoliZaScrap.com ще опишем различните стъпки по рециклиране на един автомобил.

  Продължи четенето