ПИШЕТЕ НИ

Блог

В нашия блог ще намерите интересни статии на тема „изкупуване на коли за скрап„. Информацията тук ще ви помогне да разберете процеса по изкупуване на автомобили, техното рециклиране, какви документи са ви необходими и т.нБлагодарение на нашите препоръки ще можете да вземете своето информирано решение при предаване на вашия непотребен вече автомобил.
 • reciklirane

  Предимства и недостатъци на рециклирането

  Да се разделиш с колата, която ти е била вярна дълги години, е трудно. Може би има висока сантиментална стойност и си обещал, че ще направиш всичко възможно, за да може да функционира колкото се може по-дълго време. В това няма нищо лошо. Въпреки че колата е материална придобивка, времето, през което сте я използвали, […]

  Продължи четенето
 • koli za scrap

  Какъв е процесът по рециклиране на стар автомобил

  Настъпва момент в живота на всеки притежател на стар автомобил, когато трябва да прецени каква да бъде съдбата му. Това е трудно решение, тъй като колата може да бъде наследство от близък човек или просто да е служила вярно на шофьора, колкото и проблеми да му е създавала. Ако обаче не виждате друга опция и […]

  Продължи четенето
 • reciklirane na kola cena

  Рециклиране на колата – как да получите най-добрата цена

  Всяка кола има своята начална стойност. Дори да е закупена 20 години след като е излязла от завода, тя има по-голяма стойност отколкото си мислите – затова днес от KoliZaScrap.bg ще ви споделим няколко начина, с които можете да си изкарате повече пари при предаване на кола за скрап.

  Продължи четенето
 • ryjdyasala kola za skrap

  Дължите ли данъци след като предадете автомобила си

  Един от най-глождещите въпрос при поддръжката на един автомобил са данъците, които трябва да се плащат всяка година. Нормално е да се чудите дали дължите данъци за автомобил, който е предаден за скрап, затова днес от KoliZaScrap.com ще Ви обясним малко повече за процесът по отписване на автомобил.

  Продължи четенето
 • reciklirane na koli

  Какъв е процесът по рециклиране на автомобили

  За много от нашите текущи или бъдещи клиенти, темата за рециклиране на един автомобил представлява интерес. С цел да Ви образоваме, ние от KoliZaScrap.com ще опишем различните стъпки по рециклиране на един автомобил.

  Продължи четенето